Om gebruik te maken van Gribb moet je beschikken over een smartphone met iOS (vanaf versie 10.0) of Android (vanaf versie 4.4).

De Gribb App is zowel te vinden in de AppStore (zoeken op Gribb) als in de Play Store (zoeken op Gribb).

Wil je diernummers kunnen scannen?

Je hebt dan een apparaat nodig met een ingebouwde LF RFID reader en Android (vanaf versie 4.4).

Neem contact met ons op voor het maken van de koppeling tussen de hardware en de software.