Het kan voorkomen dat je de gegevens uit Gribb wilt exporteren. Bijvoorbeeld omdat jouw boekhouder een auditfile wilt voor het kunnen opstellen van de jaaropgave. Het exporteren van gegevens is heel eenvoudig:

1. Ga naar <Lijsten>.
  2. Klik op een lijst naar keuze, bijvoorbeeld <Sterfte per dieren>.
  3. Kies de juiste periode die je in het bestand wilt exporteren.

4. Kies vervolgens het juiste bestandstype.

5. Klaar!

In Gribb hebben we twee bestandstype:

1. Excel - ideaal als je jouw gegevens wilt bekijken
  2. PDF - het bestandstype om door te sturen naar derden

Kom je er toch niet uit? Via what's app, mail of bellen kan je ons supersnel om hulp vragen.