• Ga naar mijn.rvo.nl.
  • Klik nu op <Schapen en geiten melden>.

• Klik op <Registreren>.

• Klik op jouw <Eherkenning>.
  • Login op jouw gebruikelijke manier.
  • Goed gedaan! Je bent nu ingelogd bij mijn RVO.

• Vul de volgende gegevens in het groen omcirkelde vak:

Relatienummer

213907351
    Postcode4153 RC
    Huisnummer83

• Je eerste selectie -- Selecteer <Aanvragen informatieproducten> bij <Type machtiging> en vul <huidige datum> in bij <Datum ingang>. Je mag <Datum einde> open laten.
  • Je tweede selectie -- Selecteer <Meldingen> bij <Type machtiging> en vul <huidige datum> in bij <Datum ingang>. Je mag <Datum einde> open laten.
  • Je derde selectie -- Selecteer <(Oor)merken> bij <Type machtiging> en vul <huidige datum> in bij <Datum ingang>. Je mag <Datum einde> open laten.
  • Is onderstaande afbeelding vergelijkbaar? Klik op <Volgende>. Vul anders opnieuw in.

• Controleer of de gegevens compleet en juist zijn. Klik daarna op <Vastleggen>.

Kom je er toch niet uit? Je kunt ons natuurlijk om hulp vragen!