• Ga naar [Transport] in het menu links op het scherm
  • Je kunt vervolgens kiezen tussen aanvoerdocumenten en afvoerdocumenten.
  • Op het scherm van de aanvoerdocumenten wordt de aanvoerdatum, transporteur, bedrijf van herkomst en de documenten weergegeven.
  • Door op het document te klikken, wordt het transportdocument gedownload.

• Op het scherm van de afvoerdocumenten wordt de afvoerdatum, transporteur, naam van de ontvanger en de transport- (en VKI)documenten weergegeven.
  • Je kunt de transport- en VKIdocumenten downloaden door op het woord [Transport] of [VKI] te klikken.

Een voorbeeld van een transport- en VKIdocument kun je terugvinden in de bijlage.

Kom je er toch niet uit? Via de chat vraag je ons supersnel om hulp.